Catering

Egészséges catering

Adj egészséget

Neked a legfontosabbak a saját vendégeid. Nálunk a vegánok és a húsos ételek kedvelői is megtalálják a saját kedvencüket. Minden krém és mártogatós dip glutén-, cukor- és tartósítószermentes. Tökéletes catering azoknak, akik már unják a fingerfood -ok, szendvicsek és sonkatekercsek világát.

catering élmények

Cselekedj a jövőért

“Fenntartható vendéglátás” minősítéssel rendelkezünk, ami azt jelenti, hogy igyekszünk a lehető legtöbb alapanyagot lokálisan beszerezni vagy, hogy nem használunk például pálmaolajat. Rendezvényeinken is szelektíven gyűjtjük a hulladékot, a hidegkonyhánkon keletkező zöldhulladékot saját komposztálóba tesszük.

Mártogatós kiszállítás - aszalt szilvás sajt

Építsd a márkád

A Mártogatós catering egyik különlegessége, hogy rendkívül könnyű a saját arculatra szabni. Egy látványos, natúr fából készült installáción kínáljuk az ételeinket, amivel rögtön beszédtémát adunk a vendégeknek és még csak ezt követően fogják kezükbe venni a Te logoddal matricázott pohárkákat. Hozzád fogják kötni az élményt!

catering install részlet

Ha pedig komplett kitelepülést keresel személyzettel, látványpulttal együtt, akkor kérj ajánlatot az oldal alján!

“Nagyon jó volt látni, hogy a vendégeim milyen izgalommal keresték az újabb és újabb Mártogatós falatokat!”

Osvárt Andrea
színész, producer
“Semmi nem idegesít annyira, mint a moziban mellém telepedő nachos mártogató. Hogy ezt ilyen jól is lehet csinálni, ilyen vonzó, fiatalos módon, azt sosem hittem volna.”
Puskás Tamás
igazgató - Centrál Színház

a catering egy ÉLMÉNY

Mártogatós logo körben fehér
Loading...
* Fontos mezők